Clicky

Fotowedstrijd TC Rumbeke

Heb je een tornooi of interclub ontmoeting gewonnen, een leuke activiteit beleefd op de club of heb je andere info die je met ons wil delen ?
Stuur dan je info samen met wat leuke originele foto's door naar ons fotowedstrijd@tcrumbeke.be en maak op het einde van het jaar kans op een Venturelli fiets.

Welke foto's komen in aanmerking

Foto's van tijdens een tornooi op de club of in een andere club, foto's tijdens een oefenwedstrijd op de club, foto's van tijdens de kampen, foto's van tijdens de interclub, foto's van een evenement georganiseerd door of op de club, ..

We zullen een selectie van deze foto's publiceren op onze social media kanalen, onze websites en de tv-schermen op de club.
Je mag uiteraard meer dan één keer info of foto's doorsturen, hoe meer originele foto's, hoe meer kans op de hoofdprijs !


Hoe wordt de winnaar bepaald ?

Op het einde van het jaar zal ieder bestuurdslid zijn "foto van het jaar" kiezen.
Via een online poll zal men dan kunnen stemmen voor de winnaar van onze fotowedstrijd die tevens een fiets van Venturelli wint.


Wat moet je doen om deel te nemen ?

Om geldig deel te kunnen nemen aan de fotowedstrijd :
  • Stuur je foto('s) naar fotowedstrijd@tcrumbeke.be
  • Vermeld de personen die op de foto staan
  • Vermeld waar de foto's getrokken zijn
  • Vermeld tijdens welk evenement de foto's getrokken zijn
  • Eventueel mag er ook een extra woordje uitleg of kort verslag toegevoegd worden die we kunnen gebruiken bij de publicatie

Rechten en publicaties

Door deel te nemen aan de fotowedstrijd en deze via mail te versturen naar fotowedstrijd@tcrumbeke.be verklaart en garandeert u aan TC Rumbeke/Padel Rumbeke/Rista dat u de (enige) maker van de foto bent en er alle rechten op bezit.

U vrijwaart TC Rumbeke/Padel Rumbeke/Rista tegen elk beroep, van welke aard ook, in verband met de exploitatie, de reproductie en het gebruik van de foto’s die u instuurt naar fotowedstrijd@tcrumbeke.be. Door deel te nemen aan onze fotowedstrijd verklaart u eveneens dat de persoon/personen op de foto’s die u instuurt, u de toestemming heeft/hebben gegeven om zijn/hun portret te gebruiken of te reproduceren.

U moet de ingestuurde foto's zelf hebben gemaakt, enkel originele foto's komen in aanmerking om te winnen.

Het auteursrecht op de foto's wordt overgedragen aan TC Rumbeke/Padel Rumbeke/Rista en is een voorwaarde om deel te nemen aan de wedstrijd.

TC Rumbeke/Padel Rumbeke/Rista mag de ingestuurde foto’s gebruiken in hun communicatie zowel tijdens als na de wedstrijd en dit zowel op social media, de eigen website(s), tv-schermen op de club en het drukwerk.
TC Rumbeke/Padel Rumbeke/Rista garandeert dat de foto's niet doorgestuurd worden naar een derde partij.